Я студент з України і мені потрібна допомога

Spoločnosť priateľov detí z detských domovov Úsmev ako dar každoročne organizuje verejnú finančnú zbierku na podporu činnosti spoločnosti. Tentoraz bude zbierka prebiehať netradične. Každý, kto prispeje 50 centami, dostane od našich dobrovoľníkov malý darček v podobe balíčka s EGO sušienkami a snehulkami, ktoré nám darovala spoločnosť IDC Holding, a.s..

Zbierka bude prebiehať od 12. do 24. septembra v Bratislave, Trnave, Nitre, Banskej Bystrici, Prievizdi, Košiciach a skončí sa v Žiline. dštartujeme ju v Bratislave 12. 9. a až do 15. 9 môžete stretnúť na Obchodnej ulici nášho čerta a anjela ako aj dobrovoľníkov označených červenými tričkami s logom spoločnosti Úsmev ako dar. Budú tam v čase od 11,00 do 18,00. Zdržovať sa budú tiež v nákupnom centre Eurovea od 12. do 16. septembra. Pokračujeme 13. – 14. 9. v Trnave, nasledujúci deň t.j. 15. a 16. 9 budeme v Nitre. Východné Slovensko sa pripojí k zbierke 14. septembra v Košiciach. Zbierka sa potom presunie na stredné Slovensko do Banskej Bystrice, kde bude prebiehať v dňoch od 19. do 20. septembra, v Prievidzi môžete stretnúť našich dobrovoľníkov 21. a 22. 9. V Žiline sa uvidíme 23. a 24. septembra pred Cerrefourom.

Výťažok celej zbierky bude použitý na činnosť spoločnosti Úsmev ako dar, na aktivity pre deti z detských domovov a náhradných rodín, na vzdelávanie a podporu náhradného rodičovstva na Slovensku a pomoc rodinám v kríze. Každý cent z finančných darov nám umožní poskytnúť našim cieľovým skupinám kvalitnú pomoc a pokračovať v realizovaní dlhodobých projektov na podporu ohrozených detí a ich rodín.

Ďakujeme všetkým školám a študentom, ktorí sa do zbierky zapojili:

Gymnázium sv. Uršule, Nedbalova 6, Bratislava
Gymnázium I. Horvátha, I. Horvátha 14, Bratislava
Gymnázium, Ladislava Sáru 1, Bratislava
Gymnázium Sv. Rodiny, Gercenova 10, Bratislava
Obchodná akadémia, Nevädzova 3, Bratislava

Vopred ďakujeme všetkým, ktorí sa rozhodnú prispieť nám 🙂


Páčil sa Vám článok?

Našu prácu podporíte jeho zdieľaním.