Я студент з України і мені потрібна допомога

Srdečne Vás pozývame na medzinárodnú konferenciu „Pevné objatie už pred narodením“, ktorá sa uskutoční 9.-10. júna vo Veľkej sále Spoločenského domu v Bratislave – Záhorskej Bystrici na Námestí Rodiny 1. lavnou rečníčkou konferencie je PhDr. Jiřina Prekopová – detská psychologička, zakladateľka Terapie pevným objatím (TPO), prezidentka medzinárodnej spoločnosti pre TPO a autorka mnohých kníh (Malý tyran, Neklidné dítě, Terapie pevným objetím, Nese mňe řeka lásky a iné).

′Svetová kríza nezasiahla len financie, ale už dávno postihla aj medziľudskú lásku. Rodiny sa rozpadávajú, ľudia komunikujú radšej s digitálnymi prístrojmi a deti sú vydané napospas počítačovým hrám,“ hovorí Prekopová.
Príďte si vypočuť viac o jej teórií výchovy detí pevným objatím.

Medzi ďalších rečníkov patrí aj Prof. MUDr.PhDr. P. F. Freybergh, DrSc. Dr.h.c.mult. – gynekológ, pôrodník, detský psychiaterpsychoneuroendokrinológ a riaditeľ Ústavu prenatálnej a perinatálnej medicíny,psychológie a sociálnych vied. Na konferencii v Záhorskej Bystrici bude hovoriť najmä o vplyve prežívania udalostí ženou počas tehotenstva a pôrodu na zdravie novorodenca.
„Tehotenstvo je prvým ekologickým prostredím človeka. Tak ako sa správame k dieťaťu v maternici, bude sa potom tento človek správať k svojmu okoliu,′ tvrdí MUDr. Freybergh.

Program konferencie na stiahnutie – TU.

Prihláška na konferenciu a podrobné informácie o účastníckych poplatkoch nájdete na : www.duly.sk.
Informácie na tel.čísle 00421 944 518 480 alebo

Páčil sa Vám článok?

Našu prácu podporíte jeho zdieľaním.